SV vil ha dyrere strøm i byene

| August 2008

i følge en artikkel i Dagbladet. Begrunnelsen til SVs Lena Jensen er som følger:

Det er urettferdig at folk i distriktene skal betale mer i nettleie enn andre. SV mener viktig infrastruktur skal koste det samme over hele landet, og da må folk i byene heller belage seg på å betale litt mer enn i dag.

Personlig synes jeg i så fall folk i distriktene skal betale mer for hus og leiligheter. Det er urettferdig at folk i byene betaler så mye mer. Og alt skal så klart være rettferdig. Derfor bør folk på Snåsa få t-bane og sånt, også, og folk i byene bør få mindre trafikk-kork når de skal hjem fra jobben. Alle bør ha like mye frisk luft, og like mange kaffebarer og utesteder.

Listen kan bli ganske lang, egentlig.

Category: Økonomi og politikk, Personlig økonomi

Comments are closed.