Store prisforskjeller på dyrlege

| February 2007

Da er Italienerfrøkenen hos dyrlegen. Hun er kanskje operert allerede, siden jeg leverte henne i dag tidlig. Jeg krysser alt jeg har for at det går bra.

Jeg vil benytte anledningen til å gi et råd: Om du skal til dyrlegen, så sjekk for Guds skyld prisene. Det er så store forskjeller at det er provoserende. Jeg tok en sjekkerunde i Bærum, og fikk følgende priser for sterilisering, merking og vaksinering:

Doktor Dyregod: 2.900,-
Dyrlegene på Lilleaker: 2.800,-
Jar dyreklinikk: 1.750,-
Fornebu Dyreklinikk: 1.550,-

Frøkenen er på Fornebu Dyreklinikk, som har en uttalt policy på at man ikke skal overprise behandling som katter bidrar til at vi ikke får flere uønskede kattunger, altså sterilisering og kastrering. I tillegg bringer de dyrefor, det er veldig kjekt for oss uten bil. Og i ettermiddag bringer veterinæren Italienerfrøkenen hit til meg på kontoret, og det kaller jeg skikkelig god service.

Og Fornebu Dyreklinikk har fått to nye katter på pasientlisten. For der er de både hyggelige og serviceinnstilte, og har fornuftige priser.

Mer om Italienerfrøkenen etterhvert. Hun skal passes på og serveres all den tunfiskmousse hennes hjerte begjærer når hun kommer til seg selv igjen. Matskålen ble fjernet i går kveld, så jeg tipper hun er skrubbsulten når hun kommer til seg selv igjen.

Category: Personlig økonomi

Comments are closed.