Krise! Drama! Kursras!

| September 2006

I følge Dagbladet raser kursen på Thailandske Bath. Børsene er stengt, og det internasjonale finansmarkedet er i ferd med å slukke lyset, låse døren og kaste nøkkelen. Det har jo vært kupp.

Det er bare det at finansmarkedene ikke helt ser ut til å se dette som drama i det hele tatt. Kursen har svekket seg med 1,6%, og det er ikke noe som kan kalles noe som ligner verken drama, krise eller kursras.

Finansmenneske som jeg er, var selvsagt dette det første jeg sjekket i dag tidlig. Vi er nå en gang slik laget at vi tenker på pengene først. Og da jeg så tallene var min tanke at her var det veldig lite drama, tatt i betraktning at det har vært kupp. Drama er det først når kurser begynner å gå i størrelsesorden 10%. Og det er vi jo ikke i nærheten av.

Noe sier meg at Dagbladet ikke har greie på valutakurser og når det virkelig er drama.

Tags:

Category: Penger og finans

Comments are closed.